Oud-Beijerland

 winnaar AD terrassentroffee 2008

Midden In het centrum van de gemeente Oud Beijerland, , vindt U Diggels-Eetcafé in het Oude Postkantoor. In een monumentaal pand welke vroeger fungeerde als Het Postkantoor van de gemeente Oud Beijerland  treft U binnen een geheel aan de eisen van deze tijd aangepaste ruimte aan, waar het heerlijk toeven is. 
Een  gezellige bar, waar voor het aan tafel gaan een aperitief kan worden gedronken, maar waar U natuurlijk ook terecht kunt om zomaar gezellig een drankje te drinken.
Tevens hebben wij aan de achterzijde een ruime tuin waar naast de tafels ook heerlijke loungebanken staan opgesteld waar men heerlijk van de zon kan genieten en een drankje kan doen.

winnaar AD terrassentroffee 2008


Onze menukaart is zodanig samengesteld, dat er voor een ieder een keuze te maken is, die beslist de moeite waard is. Vis, vlees of vegetarische gerechten, ze zijn er allemaal te vinden, en natuurlijk worden al deze gerechten met de meeste zorg, en met alleen dagverse producten bereid.
Ook vindt U op de borden in de zaak de weekmenu's
en specialiteiten waaruit U op dat moment een keuze kunt maken. Deze staan ook op de Diggels - Week
menu pagina op deze website en worden indien nodig aangepast aan uw wensen.


U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of diner ,een  borrel aan de bar of in onze gezellig tuin, uw bruiloftfeest en of/ diner.

Een feestje, receptie maar ook voor al uw zakelijke lunches en diners

Kortom voor ieder wat wils.

 

 winnaar AD terrassentroffee 2008