|
|
|
Diggels nieuwe wintermenukaart 2008 !!!!!
|
|
Voorgerechten
|
|
Runder
Carpaccio
|
Dungesneden gemarineerde ossenhaas, met Parmezaanse
kaas, spekjes en pijnboompitten
|
€ 9,50
|
Diggels
Brood
|
Brood uit eigen oven met diverse smeerseltjes
|
€ 4,75
|
Rooie Sien
|
Carpaccio
van rode bieten, rucola, pistache noten en gegrilde geitenlaas met
een honing - appeldressing
|
€ 8.00
|
Salade
Diggels
|
Salade
met zongedroogde tomaat, komkommer , roquefort,
spekjes en een kruidendressing
|
€ 8,50
|
Onze
Dobbertjes
|
Huisgemaakte
camembert kroketjes op een compote van rode bessen
|
€ 6.50
|
Zoals Vroegah
|
Kippenlevertjes
met spekjes en espagnolsaus in een pannetje
|
€ 7.00
|
Diggels trio
|
Zalm
rouleaux met gerookte makreelmousse en 2 gamba’s met citroen crème
|
€ 9.50
|
Kwakend
Begin
|
Wintersalade
van gerookte eendenborst en parelhoenfilet met een frambozendressing
|
€ 9,50
|
Jagers
Liefde
|
Pasteitje
gevuld met heeeerlijke wild ragout
|
€ 8,00
|
Coquille Esspecial
|
Diverse
coquilles in een Sint Jakobsschelp gegratineerd
|
€
9,50
|
Pittig
Voorspel
|
Buideltje
gevuld met scampi en groenten julienne op een bedje van glasmie en
pikante chilisaus
|
€ 10.50
|
Is ni Yaki
|
Tonijntartaar
op een bedje van groen met een tomatensalsa
|
€ 9.50
|
Italiaanse
traditie
|
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met
Parmezaanse kaas
|
€ 5,00
|
Boeren
Uiensoep
|
Soep van Barendrechtse uien en spekjes met kaas
gegratineerd
|
€
5,00
|
Gamba
Picanti
|
Pikante garnalensoep met crème fraiche
|
€
6.50
|
|
|
|
|
|
|
|
Vleesgerechten
|
Saté
Diggels
|
Grote
Kip- of Varkenshaassaté spies met pindasaus
|
|
€ 14.00
|
Marcello's
mixed grill
|
Assortiment van diverse soorten vlees met 2 sauzen
|
€ 18,50
|
Varkenshaas
naturel
|
Met saus naar keuze
|
€ 15.50
|
Om
zelf aan te kleden
|
Malse Kogelbiefstuk
|
€ 16.50
|
Tournedos
van de Grill
|
Met saus naar keuze
|
€ 22.50
|
Diggels
Sparerib
|
Onbeperkt met 2 sauzen en een keuze uit sweet ketjap of barbecue marinade
|
€ 15.00
|
Neerlands
Glorie
|
Gebakken
kalfslever met appel, ui en spek
|
€ 16.50
|
Surf
en Turf
|
Combinatie van knetterende beef puntjes en gamba's in een
teriyaki saus op een hete plaat geserveerd
|
€ 19,50
|
Apart
Knorretje
|
Varkenshaas gevuld met parmaham en camembert in een tomaten - basilicumsaus
|
€ 15.75
|
|
Onder de
Spaanse zon
|
Iberico-koteletjes op een bedje van zuurkoolstamppot
met een volle jus
|
€ 17.50
|
|
|
|
Temperamentvol
|
Lamshaasjes in een saus van olijftapenade
|
€ 18,50
|
Tok
in de wok
|
Roergebakken kip met pittige ketjap op een bedje van
taugé in een wok geserveerd
|
€ 14.50
|
Over je bord
hang schnitzel
|
Kalfsschnitzel
met tomaat, courgette , gegratineerd met
mozzarella in een zigeunersaus
|
€ 18.50
|
Wilde Tijden
|
Hertenbiefstuk
in een saus van kruidkoek met passend garni
|
€ 18.50
|
Sizzling Steak
|
Argentijnse
steak, gegratineerd met gebakken uitjes, grove mosterd en bruine
suiker, geserveerd op een hete plaat
|
€ 19,50
|
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites,
gebakken aardappelen of een gepofte aardappel, rijst, verse groenten
en/of salade.
|
|
Diggels werkt met dagverse producten, hierdoor kan het
gebeuren
dat een
gerecht tijdelijk niet voorradig is
|
Voor d' erbij
|
Diggels
mix
|
Gebakken uitjes, champignons en spekjes
|
€
2,75
|
Gebakken
champignons
|
|
€
2,50
|
Pepersaus
|
|
€
2,00
|
Champignonroomsaus
|
|
€
2,00
|
Stroganoff
saus
|
|
€
2,00
|
Warme
knoflooksaus
|
|
€
2,00
|
Mayonaise
|
|
€
0,50
|
|
Visgerechten
|
Vissie Dellux
|
Een schaal gevuld met diversen vissoorten in een
romige vissaus met een dakje van Mexicaanse tortilla
|
€ 17.50
|
Neusje van
de Zalm
|
Op
de huid gebakken zalmmoot met citroenrijst en salieboter
|
€ 16.00
|
Mojje's doen
|
Drie gebakken sliptongetjes met een ravigotte saus
|
€ 17.50
|
Schilderachtig
Werkje
|
Tongfilet Picasso ( met vers fruit )
|
€ 17.00
|
Vrienden
voor het leven
|
Combinatie
van Zeebaars met Sint Jacobsnoten in een peper -preisaus
|
€ 18,50
|
Black Pearl
|
Gegrilde
tonijn op een bedje van zwarte pasta met gorgonzolasaus
|
€ 18.50
|
Duivels Vissie
|
Roergebakken
zeeduivel op Thaise wijze
|
€ 17.50
|
Lekker Stel
|
Tarbotfilet
met rivierkreeftjes en rösti in een romige kreeftensaus
|
€ 27.50
|
En Garde
|
Gamba’s op een citroengrasspies in een saffraansaus
|
€ 19,50
|
Heel
op je bord
|
Verse Noord Zeetong +/- 500 gram ( Indien
voorradig)
|
€ 37.50
|
Alle
hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen of een
gepofte aardappel, rijst,. En verse groente.
|
Diggels werkt met dagverse producten, hierdoor
kan het
gebeuren dat een gerecht tijdelijk niet voorradig i8
|
Voor onze kleine gasten
|
Mini
Diggeltjes
|
Fantasie -spies, frikadel, poffertjes, mini -schnitzel,
kipfilet of halve sparerib met frites, appelmoes en mayonaise en een
super kinderijsje na. (voor kinderen t/m 12 jaar)
|
€ 9,50
|
Dame
Blanche
|
Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
|
€ 5.50
|
Kaat Mossel
|
Roomijs met warme chocoladesaus, advocaat en slagroom
|
€ 6,50
|
Arie's Dessert
|
Crème
karamel met koffie ijs en slagroom
|
€ 6,50
|
Amazing stroopwafels
|
Perentaart
met stroopwafelijs en slagroom
|
€ 7.00
|
Toren van Pisa
|
Torentje
van spekkoek met mandarijnijs
|
€ 7.00
|
De Pisang
zijn
|
Gepofte
banaan met boerenjongens en kaneelijs
|
€ 7.00
|
Diggels
Sorbet
|
Met vers fruit
|
€ 7,50
|
Nog
koffie ???
|
Met een glaasje speculaaslikeur en 2 mini dessertjes
|
€
7,50
|
Veel noten
op de zang
|
Noten
brownie met gekaramelliseerde walnoten pecannoten ijs
|
€ 7.25
|
Iets
aparts
|
Super Grand Dessert met vlammen vanaf 2
pers.
p.p.
|
€ 8,00
|
Irish coffee
|
Met Irish whiskey
|
€ 5.75
|
"Diggels
coffee"
|
Met hazelnoten likeur
|
€
5.75
|
French coffee
|
Met Grand Marnier
|
€
5.75
|
Italian coffee
|
Met Sambuca
|
€
5.75
|
Calypso
coffee
|
Met Tia Maria
|
€
5.75
|
Coffee Wynette
|
Met Grand Marnier en Tia Maria
|
€
5.75
|
|
|
|
|