najaar/ winter 2008

 

 

 

 

Voorgerechten

 

 

Runder Carpaccio

Dungesneden gemarineerde ossenhaas, met Parmezaanse kaas, spekjes en pijnboompitten

€ 9,50

Diggels Brood

Brood uit eigen oven met diverse smeerseltjes

€ 4,75

Rooie Sien

Carpaccio van rode bieten, rucola, pistache noten en gegrilde geitenlaas met een honing - appeldressing

€ 8.00

Salade Diggels

Salade met zongedroogde tomaat, komkommer , roquefort, spekjes en een kruidendressing

€  8,50

Onze Dobbertjes

Huisgemaakte camembert kroketjes op een compote van rode bessen

€  6.50

Zoals Vroegah

Kippenlevertjes met spekjes en espagnolsaus in een pannetje

€  7.00

Diggels trio

Zalm rouleaux met gerookte makreelmousse en 2 gamba’s met citroen crème

€ 9.50

Kwakend Begin

Wintersalade van gerookte eendenborst en parelhoenfilet met een frambozendressing

€  9,50

Jagers Liefde

Pasteitje gevuld met heeeerlijke wild ragout

8,00

Coquille Esspecial

Diverse coquilles in een Sint Jakobsschelp gegratineerd

€  9,50

Pittig Voorspel

Buideltje gevuld met scampi en groenten julienne op een bedje van glasmie en pikante chilisaus

10.50

Is ni Yaki

Tonijntartaar op een bedje van groen met een tomatensalsa

€ 9.50

 


Soepen

 

Italiaanse traditie

Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met Parmezaanse kaas

€   5,00

Boeren Uiensoep

Soep van Barendrechtse uien en spekjes met kaas gegratineerd

€   5,00

Gamba Picanti

Pikante garnalensoep met crème fraiche

€   6.50

 

 


 

 

                  Vleesgerechten

Saté Diggels

Grote Kip- of Varkenshaassaté spies met pindasaus

 

  € 14.00

 

Marcello's mixed grill

Assortiment van diverse soorten vlees met 2 sauzen

€ 18,50

Varkenshaas naturel

Met saus naar keuze

€ 15.50

Om zelf aan te kleden

Malse Kogelbiefstuk

€ 16.50

Tournedos van de Grill

Met saus naar keuze

€ 22.50

Diggels Sparerib

Onbeperkt met 2 sauzen en een keuze uit sweet ketjap of barbecue marinade

€ 15.00

Neerlands Glorie

Gebakken kalfslever met appel, ui en spek

€ 16.50

Surf en Turf

Combinatie van knetterende beef puntjes en gamba's in een teriyaki saus op een hete plaat geserveerd

€ 19,50

Apart Knorretje

Varkenshaas gevuld met parmaham en camembert in een tomaten - basilicumsaus
 

€ 15.75

 

Onder de Spaanse zon

Iberico-koteletjes op een bedje van zuurkoolstamppot met een volle jus

17.50

 

 

 

Temperamentvol

Lamshaasjes in een saus van olijftapenade

€ 18,50

Tok in de wok

Roergebakken kip met pittige ketjap op een bedje van taugé in een wok geserveerd

€ 14.50

Over je bord hang schnitzel

Kalfsschnitzel met tomaat, courgette , gegratineerd met mozzarella in een zigeunersaus

€ 18.50

Wilde Tijden

Hertenbiefstuk in een saus van kruidkoek met passend garni

€ 18.50

Sizzling Steak

Argentijnse steak, gegratineerd met gebakken uitjes, grove mosterd en bruine suiker, geserveerd op een hete plaat

€ 19,50

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen of een gepofte aardappel, rijst, verse groenten en/of salade.

 


Diggels werkt met dagverse producten, hierdoor kan het gebeuren

dat een gerecht tijdelijk niet voorradig is

 

Voor d' erbij

 

Diggels mix

Gebakken uitjes, champignons en spekjes

€   2,75

Gebakken champignons

 

€   2,50

Pepersaus

 

€   2,00

Champignonroomsaus

 

€   2,00

Stroganoff saus

 

€   2,00

Warme knoflooksaus

 

€   2,00

Mayonaise

 

€   0,50

 


 

 


 

Visgerechten

Vissie Dellux

Een schaal gevuld met diversen vissoorten in een romige vissaus met een dakje van Mexicaanse tortilla

   € 17.50

Neusje van de Zalm

Op de huid gebakken zalmmoot met citroenrijst en salieboter

€ 16.00

Mojje's doen

Drie gebakken sliptongetjes met een ravigotte saus

€ 17.50

Schilderachtig Werkje

Tongfilet Picasso ( met vers fruit )

€ 17.00

Vrienden voor het leven

Combinatie van Zeebaars met Sint Jacobsnoten in een peper -preisaus

€ 18,50

Black Pearl

Gegrilde tonijn op een bedje van zwarte pasta met gorgonzolasaus

€ 18.50

Duivels Vissie

Roergebakken zeeduivel op Thaise wijze

€ 17.50

Lekker Stel

Tarbotfilet met rivierkreeftjes en rösti in een romige kreeftensaus

€ 27.50

En Garde

Gamba’s op een citroengrasspies in een saffraansaus

€ 19,50

Heel op je bord

Verse Noord Zeetong  +/- 500 gram ( Indien voorradig)

37.50

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen of een gepofte aardappel, rijst,. En verse groenten.

Diggels werkt met dagverse producten, hierdoor

kan het gebeuren dat een gerecht tijdelijk niet voorradig is

 

Voor onze kleine gasten

 

Mini Diggeltjes

Fantasie -spies, frikadel, poffertjes, mini -schnitzel, kipfilet of halve sparerib met frites, appelmoes en mayonaise en een super kinderijsje na. (voor kinderen t/m 12 jaar)

€   9,50

 


 

Desserts

 

Dame Blanche

Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom

€   5.50

Kaat Mossel

Roomijs met warme chocoladesaus, advocaat en slagroom

€   6,50

Arie's Dessert

Crème karamel met koffie ijs en slagroom

€   6,50

Amazing stroopwafels

Perentaart met stroopwafelijs en slagroom

€   7.00

Toren van Pisa

Torentje van spekkoek met mandarijnijs

€   7.00

De Pisang zijn

Gepofte banaan met boerenjongens en kaneelijs

€   7.00

Diggels Sorbet

Met vers fruit

€   7,50

Nog koffie ???

Met een glaasje speculaaslikeur en 2 mini dessertjes

€   7,50

Veel noten op de zang

Noten brownie met gekaramelliseerde walnoten pecannoten ijs

€   7.25

Iets aparts

Super Grand Dessert met vlammen               vanaf 2 pers.                                               p.p.

€   8,00

 


 

Koffiespecialiteiten

 

Irish coffee

Met Irish whiskey

€   5.75

"Diggels coffee"

Met hazelnoten likeur

€   5.75

French coffee

Met Grand Marnier

€   5.75

Italian coffee

Met Sambuca

€   5.75

Calypso coffee

Met Tia Maria

€   5.75

Coffee Wynette

Met Grand Marnier en Tia Maria

€   5.75