|
|
|
najaar/
winter 2008
|
|
|
Runder
Carpaccio |
Dungesneden
gemarineerde
ossenhaas,
met
Parmezaanse
kaas,
spekjes
en
pijnboompitten |
€ 9,50 |
Diggels
Brood |
Brood
uit
eigen
oven
met
diverse
smeerseltjes |
€ 4,75 |
Rooie
Sien |
Carpaccio
van
rode
bieten,
rucola,
pistache
noten
en
gegrilde
geitenlaas
met
een
honing
-
appeldressing |
€
8.00 |
Salade
Diggels |
Salade
met
zongedroogde
tomaat,
komkommer
,
roquefort,
spekjes
en
een
kruidendressing |
€ 8,50 |
Onze
Dobbertjes |
Huisgemaakte
camembert
kroketjes
op
een
compote
van
rode
bessen |
€ 6.50 |
Zoals
Vroegah |
Kippenlevertjes
met
spekjes
en
espagnolsaus
in
een
pannetje |
€ 7.00 |
Diggels
trio |
Zalm
rouleaux
met
gerookte
makreelmousse
en 2
gamba’s
met
citroen
crème |
€
9.50 |
Kwakend
Begin |
Wintersalade
van
gerookte
eendenborst
en
parelhoenfilet
met
een
frambozendressing |
€ 9,50 |
Jagers
Liefde |
Pasteitje
gevuld
met
heeeerlijke
wild
ragout |
€
8,00 |
Coquille
Esspecial |
Diverse
coquilles
in
een
Sint
Jakobsschelp
gegratineerd |
€
9,50 |
Pittig
Voorspel |
Buideltje
gevuld
met
scampi
en
groenten
julienne
op
een
bedje
van
glasmie
en
pikante
chilisaus |
€
10.50 |
Is
ni
Yaki |
Tonijntartaar
op
een
bedje
van
groen
met
een
tomatensalsa |
€
9.50 |
Italiaanse traditie |
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met Parmezaanse kaas |
€ 5,00 |
Boeren Uiensoep |
Soep van Barendrechtse uien en spekjes met kaas gegratineerd |
€ 5,00 |
Gamba Picanti |
Pikante garnalensoep met crème fraiche |
€ 6.50 |
|
|
|
|
Vleesgerechten |
Saté
Diggels |
Grote
Kip-
of
Varkenshaassaté
spies
met
pindasaus |
|
€ 14.00 |
Marcello's
mixed
grill |
Assortiment
van
diverse
soorten
vlees
met
2
sauzen |
€ 18,50 |
Varkenshaas
naturel |
Met
saus
naar
keuze |
€
15.50 |
Om
zelf
aan
te
kleden |
Malse
Kogelbiefstuk |
€
16.50 |
Tournedos
van
de
Grill |
Met
saus
naar
keuze |
€
22.50 |
Diggels
Sparerib |
Onbeperkt
met
2
sauzen
en
een
keuze
uit
sweet
ketjap
of
barbecue
marinade |
€
15.00 |
Neerlands
Glorie |
Gebakken
kalfslever
met
appel,
ui
en
spek |
€
16.50 |
Surf
en
Turf |
Combinatie
van
knetterende
beef
puntjes
en
gamba's
in
een
teriyaki
saus
op
een
hete
plaat
geserveerd |
€
19,50 |
Apart
Knorretje |
Varkenshaas
gevuld
met
parmaham
en
camembert
in
een
tomaten
-
basilicumsaus
|
€
15.75 |
|
Onder
de
Spaanse
zon |
Iberico-koteletjes
op
een
bedje
van
zuurkoolstamppot
met
een
volle
jus |
€
17.50 |
|
|
|
Temperamentvol |
Lamshaasjes
in
een
saus
van
olijftapenade |
€
18,50 |
Tok
in
de
wok |
Roergebakken
kip
met
pittige
ketjap
op
een
bedje
van
taugé
in
een
wok
geserveerd |
€
14.50 |
Over
je
bord
hang
schnitzel |
Kalfsschnitzel
met
tomaat,
courgette
,
gegratineerd
met
mozzarella
in
een
zigeunersaus |
€
18.50 |
Wilde
Tijden |
Hertenbiefstuk
in
een
saus
van
kruidkoek
met
passend
garni |
€
18.50 |
Sizzling
Steak |
Argentijnse
steak,
gegratineerd
met
gebakken
uitjes,
grove
mosterd
en
bruine
suiker,
geserveerd
op
een
hete
plaat |
€
19,50
|
Alle
hoofdgerechten
worden
geserveerd
met
frites,
gebakken
aardappelen
of
een
gepofte
aardappel,
rijst,
verse
groenten
en/of
salade. |
|
Diggels
werkt
met
dagverse
producten,
hierdoor
kan
het
gebeuren
dat
een
gerecht
tijdelijk
niet
voorradig
is
|
Voor d' erbij |
Diggels
mix |
Gebakken
uitjes,
champignons
en
spekjes |
€
2,75 |
Gebakken
champignons |
|
€
2,50 |
Pepersaus |
|
€
2,00 |
Champignonroomsaus |
|
€
2,00 |
Stroganoff
saus |
|
€
2,00 |
Warme
knoflooksaus |
|
€
2,00 |
Mayonaise |
|
€
0,50 |
|
Visgerechten |
Vissie
Dellux |
Een
schaal
gevuld
met
diversen
vissoorten
in
een
romige
vissaus
met
een
dakje
van
Mexicaanse
tortilla |
€
17.50 |
Neusje
van
de
Zalm |
Op
de
huid
gebakken
zalmmoot
met
citroenrijst
en
salieboter |
€
16.00 |
Mojje's
doen |
Drie
gebakken
sliptongetjes
met
een
ravigotte
saus |
€
17.50 |
Schilderachtig
Werkje |
Tongfilet
Picasso
(
met
vers
fruit
) |
€
17.00 |
Vrienden
voor
het
leven |
Combinatie
van
Zeebaars
met
Sint
Jacobsnoten
in
een
peper
-preisaus |
€
18,50 |
Black
Pearl |
Gegrilde
tonijn
op
een
bedje
van
zwarte
pasta
met
gorgonzolasaus |
€
18.50 |
Duivels
Vissie |
Roergebakken
zeeduivel
op
Thaise
wijze |
€
17.50 |
Lekker
Stel |
Tarbotfilet
met
rivierkreeftjes
en
rösti
in
een
romige
kreeftensaus |
€
27.50 |
En
Garde |
Gamba’s
op
een
citroengrasspies
in
een
saffraansaus |
€
19,50 |
Heel
op
je
bord |
Verse
Noord
Zeetong
+/-
500
gram
(
Indien
voorradig) |
€
37.50 |
Alle
hoofdgerechten
worden
geserveerd
met
frites,
gebakken
aardappelen
of
een
gepofte
aardappel,
rijst,.
En
verse
groenten. |
Diggels
werkt
met
dagverse
producten,
hierdoor
kan
het
gebeuren
dat
een
gerecht
tijdelijk
niet
voorradig
is
|
Voor onze kleine gasten |
Mini
Diggeltjes |
Fantasie
-spies,
frikadel,
poffertjes,
mini
-schnitzel,
kipfilet
of
halve
sparerib
met
frites,
appelmoes
en
mayonaise
en
een
super
kinderijsje
na.
(voor
kinderen
t/m
12
jaar) |
€ 9,50 |
Dame
Blanche |
Roomijs
met
warme
chocoladesaus
en
slagroom |
€ 5.50 |
Kaat
Mossel |
Roomijs
met
warme
chocoladesaus,
advocaat
en
slagroom |
€ 6,50 |
Arie's
Dessert |
Crème
karamel
met
koffie
ijs
en
slagroom |
€ 6,50 |
Amazing
stroopwafels |
Perentaart
met
stroopwafelijs
en
slagroom |
€ 7.00 |
Toren
van
Pisa |
Torentje
van
spekkoek
met
mandarijnijs |
€ 7.00 |
De
Pisang
zijn |
Gepofte
banaan
met
boerenjongens
en
kaneelijs |
€ 7.00 |
Diggels
Sorbet |
Met
vers
fruit |
€ 7,50 |
Nog
koffie
??? |
Met
een
glaasje
speculaaslikeur
en 2
mini
dessertjes |
€
7,50 |
Veel
noten
op
de
zang |
Noten
brownie
met
gekaramelliseerde
walnoten
pecannoten
ijs |
€ 7.25 |
Iets
aparts |
Super
Grand
Dessert
met
vlammen
vanaf
2
pers. p.p. |
€ 8,00 |
Irish
coffee |
Met
Irish
whiskey |
€ 5.75 |
"Diggels
coffee" |
Met
hazelnoten
likeur |
€
5.75 |
French
coffee |
Met
Grand
Marnier |
€
5.75 |
Italian
coffee |
Met
Sambuca |
€
5.75 |
Calypso
coffee |
Met
Tia
Maria |
€
5.75 |
Coffee
Wynette |
Met
Grand
Marnier
en
Tia
Maria |
€
5.75 |
|
|
|
|
|